Prepare all the necessary ingredients. Wash the vegetables. Prepare a grater, frying pan, saucepan, salt, sugar, pepper, vinegar.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помойте овощи. Приготовьте терку, сковородку, кастрюлю, соль, сахар, перец, уксус.
Take a bowl and add water, eggs, salt and vegetable oil. Then sift the flour and knead the dough. Then let the dough sit for 30 minutes.
Возьмите миску и добавьте в нее воду, яйца, соль и растительное масло. Затем просейте муку и замешайте тесто. Потом дайте настояться тесту 30 минут.
Take the cabbage and cut it into thin strips. Finely chop the onion and grate the carrots. Put the speedo on the fire, pour in the vegetable oil and fry the onions and carrots until golden brown.
Возьмите капусту и нарежьте ее тонкими полосками. Нарежьте мелко лук и натрите морковь на терке. Поставьте на огонь скороду, влейте растительное масло и обжарьте на ней лук и морковь до золотистого цвета.
Then toss in the cabbage, pour in the vinegar and add sugar. Simmer everything until tender for 15-20 minutes, stir occasionally. Then add salt, add pepper and mix again. Once ready, let cool.
Затем закиньте капусту, налейте уксус и добавьте сахар. Протушите все до готовности 15-20 минут, иногда помешивайте. Потом посолите, добавьте перец и снова перемешайте. После готовности дайте остыть.
Take the dough, roll it out and squeeze out circles. Place the filling on each circle and make dumplings.
Возьмите тесто, раскатайте его и выдавите кружочки. На каждый кружочек выложите начинку и слепите вареники.
Place a pan of water on the fire until it boils and then add the dumplings. Cook them for 5 minutes. Once ready, place the dumplings on a plate, brush them with a little vegetable oil and stir.
Поставьте кастрюлю с водой на огонь до кипения и затем закиньте вареники. Варите их 5 минут. После готовности выложите вареники на тарелку, смажьте их немного растительным маслом и перемешайте.
The dish can be served with sour cream and herbs.
Блюдо можно подавать со сметаной и зеленью.