Prepare the products according to the list. Free the sausage from the film. Break the eggs into a separate container.
Подготовьте продукты по списку. Колбасу освободите от пленки. Яйца разбейте в отдельную емкость.
Cut the sausage into strips. Beat eggs in a bowl with milk. Salt and pepper to taste.
Колбасу нарежьте соломкой. Яйца в миске взбейте с молоком. Посолите и поперчите по вкусу.
Grease a baking sheet with butter. Pour the egg-milk mixture into it. Arrange the sausage randomly over it and place it in the oven, preheated to 200 degrees, for 25-30 minutes. When you remove the omelette from the oven and transfer it to a plate, sprinkle it with grated cheese.
Смажьте противень сливочным маслом. Налейте в него яично-молочную смесь. Произвольно разложите по ней колбасу и отправьте в духовку, разогретую до 200 градусов, на 25-30 минут. Когда достанете омлет из духовки и перемесите на тарелку, посыпьте его тертым сыром.
Garnish a piece of omelette with a sprig of dill or parsley. Place tomato slices or cucumber slices. Serve toast with your choice of sauce.
Украсьте кусок омлета веточкой укропа или петрушки. Положите доли помидор или слайсы огурцов. Подайте тосты, соус на выбор.