Prepare the fish fillet. Peel the onions.
Подготовьте филе рыбы. Очистите луковицы от шелухи.
Cut the fish fillet into pieces and pass it through a meat grinder, also pass the onion. Add eggs, salt to the resulting minced meat and mix everything well.
Нарежьте филе рыбы на кусочки и пропустите его через мясорубку, также пропустите луковицу. К полученному фаршу добавьте яйца, соль и хорошо все перемешайте.
Chop the second onion and mushrooms. Simmer them in a frying pan, pouring cream, until the cream evaporates. Place half of the minced fish on a sheet of foil greased with vegetable oil and smooth it out. Place the mushroom and onion filling on top so that the filling is in the middle of the minced meat layer. Spread the remaining minced meat on top.
Нарежьте вторую луковицу и грибы. Тушите их на сковороде, залив сливками, до испарения сливок. На смазанный растительным маслом лист фольги выложите половину рыбного фарша, разровняйте его. Сверху положите начинку из грибов и лука так, чтобы начинка была по середине слоя из фарша. Поверх распределите оставшийся фарш.
Wrap the roll in foil. Place it in a baking dish and pour some water into the pan. Place the roll in the oven for 40 minutes.
Заверните рулет в фольгу. Положите его в форму для запекания, в форму налейте немного воды. Отправьте рулет готовиться в духовку на 40 минут.
Cut the finished roll into portions and decorate it with herbs. To make the dish look elegant and complete, you can serve pieces of roll with cream cheese and fresh herbs.
Нарежьте готовый рулет на порционные части и украсьте его зеленью. Чтобы блюдо смотрелось изысканно и завершенно, можно подавать кусочки рулета со сливочным сыром и свежей зеленью.