Wash the chicken breast, dry it and cut into small pieces. Also chop the lard, peel the onion and cut into 6 pieces.
Куриную грудку помойте, обсушите и нарежьте небольшими кусочками. Сало также нарежьте, лук очистите и нарежьте на 6 частей.
Grind chicken breast, lard and onion in a meat grinder. Add egg, salt, ground black pepper and other spices to the resulting minced meat as desired. Stir the minced meat and leave it for a while.
Перемолите на мясорубке куриную грудку, сало и лук. В полученный фарш добавьте яйцо, соль, черный молотый перец и другие специи по желанию. Перемешайте фарш и оставьте его на некоторое время.
Pour some flour into a separate small container. Form cutlets from a small amount of minced meat, roll each of them in flour. Then shake off any excess flour.
В отдельную емкость небольшого размера высыпьте немного муки. Из небольшого количества фарша сформируйте котлеты, каждую из которых обваляйте в муке. Затем стряхните лишнюю муку.
Heat a frying pan, fry the cutlets on each side for no more than 5 minutes over medium heat. Use very little vegetable oil, as the cutlets already contain a fair amount of fat.
Разогрейте сковороду, обжарьте котлеты с каждой стороны не более 5 минут на среднем огне. Используйте совсем немного растительного масла, так как котлеты уже содержат достаточное количество жира.
Serve the cutlets along with noodles, buckwheat or barley. They can also be served as an independent dish; it is advisable that they be warm.
Подавайте котлеты вместе с вермишелью, гречневой или ячневой крупой. Они могут даваться и в качестве самостоятельного блюда, желательно, чтобы они были теплыми.