Thaw the dough and unpack it. Inspect the raspberries for impurities. Remove the sepals from the strawberries, wash and dry.
Тесто разморозьте и распакуйте. Ягоды малины осмотрите на наличие примесей. Клубнику очистите от чашелистиков, помойте и обсушите.
Divide the dough into three equal parts. Roll out each one and trim to the same size. Place in the oven and bake until golden brown.
Тесто разделите на три одинаковых части. Раскатайте каждый и подравняйте по одному размеру. Отправьте в духовку и выпекайте до золотистого цвета.
Beat the cream with powdered sugar until fluffy. While beating, add vanilla.
Сливки взбейте с сахарной пудрой до пышной массы. В ходе взбивания добавьте ванилин.
Assemble the mille-feuille. Place the cream on the cooled cake layers one at a time using a pastry bag, then place raspberries and halved strawberries on top. Cover the top with cake, apply a pattern with cream and lay out the berries.
Соберите мильфей. На остывшие коржи по очереди выкладывайте кондитерским мешком крем, на него — ягоды малины и разрезанные пополам ягоды клубники. Сверху накройте коржом, нанесите узор кремом и выложите ягоды.
Garnish the finished mille-feuille with a sprig of mint. Place whole strawberries and raspberries nearby. Sprinkle with powdered sugar. Serve tea or coffee.
Готовый мильфей украсьте веточкой мяты. Рядом положите целые ягоды клубники и малины. Присыпьте сахарной пудрой. Подай чай или кофе.