Peel the banana, wash and peel the orange. If the nuts are in the shell, also peel them. Sift the flour.
Банан очистите, апельсин помойте и очистите. Если орехи в кожуре, также очистите. Муку просейте.
Lightly fry the nuts. Cut dried fruits into pieces. Squeeze the orange juice and mix all these ingredients in a blender. Mash the banana and also add to the total mass.
Слегка обжарьте орехи. Сухофрукты порежьте на кусочки. Выдавите сок апельсина и смешайте все эти ингредиенты в блендере. Разомните банан и также добавьте к общей массе.
Add baking powder, nut flour to wheat flour and mix everything. Place in a greased pan and place in the oven, preheated to 180 degrees, for 20-30 minutes.
В пшеничную муку добавьте разрыхлитель, ореховую муку и все перемешайте. Выложите в смазанную форму и отправьте в духовку, разогретую до 180 градусов, на 20-30 минут.
Cut the fruit and nut soufflé into portions. Garnish with mint and nuts. Place banana slices on top and around.
Фруктово-ореховое суфле нарежьте порционными кусками. Украсьте мятой, орехами. Сверху и вокруг положите кружочки банана.