Set all necessary products by weight. Prepare containers for working with soufflé.
Выставьте по весу все необходимые продукты. Приготовьте емкости для работы с суфле.
Mix gelatin with milk. Combine the cream with condensed milk and put on fire. Bring to a boil, add the jelly mixture and stir until completely dissolved.
Желатин смешайте с молоком. Соедините сливки со сгущенным молоком и поставьте на огонь. Доведите до кипения, добавьте желейную смесь и мешайте до полного ее растворения.
Add cream cheese to the resulting mass, beat everything with a mixer for 10 minutes until fluffy. Pour the resulting mixture into a plate and place in the refrigerator for 60 minutes.
К полученной массе добавьте сливочный сыр, взбейте все миксером 10 минут до пышной массы. Вылейте полученную массу в тарелку и отправьте на 60 минут в холодильник.
Turn the finished soufflé upside down onto a plate. Grate chocolate on top. Garnish with fresh berries. Refresh the color scheme with a mint sprig or candied fruit.
Готовое суфле переверните на блюдо вверх дном. Натрите сверху шоколад. Украсьте свежими ягодами. Освежите цветовую гамму веточкой мяты или цукатами.