Prepare all the ingredients needed for the minced meat. Wash the turkey fillet and dry it.
Подготовьте все ингредиенты, которые нужны для фарша. Филе индейки помойте, обсушите.
Cut the crusts off the bread and pour milk over them for 10-15 minutes until they become soft.
С хлеба срежьте корочки и залейте молоком на 10-15 минут, чотбы они стали мягкими.
Cut the fillet, lard, and onion into cubes. Mix everything in a meat grinder. Add mashed bread to the minced meat. Salt, pepper and mix everything.
Филе, сало, лук нарежьте кубиками. Все перепустите на мясорубке. В фарш добавьте размятый хлеб. Посолите, поперчите и все перемешайте.
Pour flour into a separate bowl. This will be the breading. Bread each cutlet in flour.
В отдельную миску высыпьте муку. Это будет панировка. Каждую котлету панируйте в муке.
Fry in a preheated frying pan on both sides until golden brown.
Жарьте на предварительно хорошо разогретой сковороде с обеих сторон до золотистого цвета.
Serve fried cutlets with pickled cucumbers or tomatoes, as well as your favorite side dish.
Подайте жаренные котлеты с маринованными огурцами или помидорами, а также с любимым гарниром.