Mix all the ingredients for teriyaki sauce in a saucepan, bring to a boil and thicken to the level of jelly. Store in the refrigerator overnight.
Все ингредиенты для соуса терияки смешайте в сотейнике, доведите до кипения и загустения, до уровня киселя. Оставляйте на хранение в холодильник на ночь.
Cut the meat into pieces, pour teriyaki sauce over it and marinate for 2 hours, stirring occasionally.
Нарежьте мясо на кусочки, заливайте его соусом терияки и ставьте мариноваться на 2 часа, изредка помешивая.
Cut the pepper and zucchini into cubes, the onion into half rings, and chop the garlic with a knife.
Нарежьте перец и кабачок брусочками, лук полукольцами, чеснок измельчайте ножом.
Heat olive oil in a frying pan and fry the vegetables, pouring the remaining teriyaki sauce over them. Fry meat and vegetables until cooked. Sprinkle the finished dish with sesame seeds.
Разогревайте в сковороде оливковое масло и обжаривайте овощи, поливая их оставшимся соусом терияки. Обжаривайте мясо и овощи до готовности. Готовое блюдо посыпайте семенами кунжута.
Serve the meat hot with the remaining sauce.
Подайте мясо горячим с остатками соуса.