Prepare all the necessary ingredients.
Подготовьте все необходимые ингредиенты.
Cut the ciabbata into pieces, dry them in the oven so that they are crispy on the outside and soft on the inside. Peel the garlic, chop the pepper.
Нарежьте чиаббату на кусочки, подсушите их в духовку, так чтоб они были хрустящие снаружи и мягкие внутри. Очистите чеснок, нарежьте перец.
Cut the lard into small pieces. Place garlic, chili pepper, ground black pepper, salt, white wine vinegar, rosemary, coriander in a blender. Punch everything to an identical mass. Spread pesto onto crostini.
Нарежьте сало на небольшие кусочки. Сложите чеснок, перец чили, перец черный молотый, соль, белый винный уксус, розмарин, кориандр в блендер. Пробейте все до идентичной массы. Намажьте песто на кростини.
Garnish with olives and dill and serve.
Украсьте оливками и укропом, и подавайте.