Prepare all the necessary ingredients. Rinse the lard. Prepare a 0.5 liter jar and a saucepan. Prepare the garlic and spice mixture.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Промойте сало. Подготовьте банку на 0,5 литров и кастрюлю. Приготовьте чеснок и смесь специй.
Cut the washed lard into pieces. Peel the garlic and cut into slices. Take a plate and mix all the spices in it.
Промытое сало нарежьте на кусочки. Чеснок почистите и, нарежьте на пластинки. Возьмите тарелку и смешайте в ней все специи.
Pour water into a saucepan and place on fire. Add spices to boiling water and cook the marinade. After the marinade is ready, cool it and pour it over the pieces of lard.
Налейте в кастрюлю воду и поставьте на огонь. Закиньте в кипящую воду специи и варите маринад. После того, как маринад будет готов, остудите его и залейте им кусочки сала.
Take a jar and place the pickled lard mixed with garlic cut into slices. Close the jar with a lid and refrigerate for 3 days.
Возьмите банку и уложите промаринованное сало вперемешку с нарезанным на пластинки чесноком. Закройте банку крышкой и поставьте в холодильник на 3 дня.
The dish is best served with herbs.
Лучше всего блюдо подавать с зеленью.