Prepare all the necessary ingredients. Rinse the lard. Prepare a deep container and paper towels. Prepare garlic, sea salt and pepper mixture.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Промойте сало. Подготовьте глубокую емкость и бумажные полотенца. Приготовьте чеснок, морскую соль и смесь перцев.
Wipe the washed lard with a paper towel and cut into large pieces. Peel the garlic and cut into slices. Mix salt with pepper mixture.
Оботрите промытое сало бумажным полотенцем и разрежьте на крупные куски. Очистите чеснок и нарежьте кружочками. Перемешайте соль со смесью перцев.
Dip each piece of lard generously on all sides with salt and pepper and place tightly together in a deep container. Place the container in the refrigerator for 4 days. After the lard is salted, transfer the pieces of lard to the freezer.
Каждый кусок сала обмакните обильно со всех сторон солью с перцем и выложите плотно друг к другу в глубокую емкость. Поставьте емкость в холодильник на 4 дня. После того, как сало засолится, переложите кусочки сала в морозилку.
The dish is best served with herbs and garlic cloves cut into circles.
Лучше всего блюдо подавать с зеленью и с нарезанными на кружочки зубчиками чеснока.