Prepare all the necessary ingredients. Rinse the lard. Prepare a food container. Prepare dry adjika, garlic, black and red pepper.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Промойте сало. Подготовьте пищевой контейнер. Приготовьте сухую аджику, чеснок, черный и красный молотый перец.
Take the washed lard and cut it into squares measuring 7x7 cm. Peel the garlic and cut into pieces. Mix dry adjika, paprika, black and red ground pepper.
Возьмите промытое сало и разрежьте его на квадраты, размером 7х7 см. Почистите чеснок и порежьте на кусочки. Смешайте сухую аджику, паприку, черный и красный молотый перец.
Coat the lard pieces in the spice mixture. Add pieces of garlic to the cuts. Take a food container and put the lard in it. Place the container in the refrigerator for 5 days.
Обволоките кусочки сало в смеси специй. В надрезы добавьте кусочки чеснока. Возьмите пищевой контейнер и сложите туда сало. Поставьте контейнер в холодильник на 5 дней.
It is best to serve the dish cut into thin pieces.
Лучше всего подавать блюдо в разрезанном на тонкие кусочки виде.