Prepare all the necessary ingredients. Prepare foil for baking. Rinse the ribs. Prepare orange, lemon, soy sauce, honey, mustard, salt and spices.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Подготовьте фольгу для запекания. Промойте ребра. Подготовьте апельсин, лимон, соевый соус, мед, горчицу, соль и специи.
Take the ribs and remove the veins from them. Prepare the marinade. Squeeze the juice from the orange and lemon. Combine the juice with soy sauce, mustard, honey and spices.
Возьмите ребра и удалите с них прожилки. Приготовьте маринад. Выдавите сок из апельсина и лимона. Соедините сок с соевым соусом, горчицей, медом и специями.
Add marinade to ribs and marinate for 2 hours. Turn them over periodically so that they are marinated on all sides.
Добавьте маринад к ребрам и маринуйте их 2 часа. Периодически переворачивайте их, чтобы они промариновались со всех сторон.
Turn on the oven to preheat at 200°C. Lay out the baking foil and place the marinated ribs on it. Bake the ribs in foil for 40 minutes.
Включите духовку для разогрева на 200 °C . Разложите фольгу для запекания и положите на нее промаринованные ребра. Запекайте ребра в фольге 40 минут.
Open the foil and bake the ribs for another 10 minutes. Use a lower temperature to brown the meat without burning it.
Откройте фольгу и допекайте ребра еще 10 минут. Используйте меньшую температуру, чтобы мясо поджарилось, но не обгорело.
It is best to serve ribs cut into pieces with vegetables and herbs.
Лучше всего ребрышки подавать в разрезанном на кусочки виде с овощами и зеленью.