Prepare all the necessary ingredients. Prepare a plate, garlic press and bowl. Rinse the lard. Prepare spices, garlic and salt.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Подготовьте тарелку, чеснокодавку и миску. Промойте сало. Приготовьте специи, чеснок и соль.
Take a plate and mix all the spices in it. Peel the garlic and squeeze 2 cloves through a garlic press. Cut the remaining garlic cloves into slices.
Возьмите тарелку и смешайте в ней все специи. Почистите чеснок и выдавите 2 зубчика через чеснокодавку. Остальные зубчики чеснока нарежьте пластинами.
Take the lard and make several cuts. Add chopped garlic inside the cuts and rub with spices. Place the lard in a bowl, cover with a lid and place in the refrigerator. Marinate the lard for 2 days.
Возьмите сало и сделайте несколько надрезов. Добавьте внутрь надрезов нарезанный чеснок и натрите специями. Положите сало в миску, накройте крышкой и поставьте в холодильник. Маринуйте сало 2 дня.
The dish is best served with pickled tomatoes and fresh green onions.
Лучше всего блюдо подавать вместе с маринованными помидорами и свежим зеленым луком.