Prepare all the necessary ingredients. Rinse pork meat and carrots. Prepare a baking sleeve. Prepare lard, garlic, salt and pepper.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Промойте свиное мясо и морковь. Подготовьте рукав для запекания. Приготовьте сало, чеснок, соль и перец.
Take a carrot and cut it into slices. Peel the garlic and cut it in half, and then each clove into pieces.
Возьмите морковь и нарежьте ее ломтиками. Почистите чеснок и разрежьте его пополам, а потом каждый зубчик на кусочки.
Make shallow holes in the meat and fill them with pieces of garlic and carrots. Then salt and grate with ground pepper.
Сделайте в мясе не глубокие отверстия и наполните их кусочками чеснока с морковью. Затем посолите и натрите молотым перцем.
Take lard and cut it into thin layers. Then wrap them around the meat on all sides.
Возьмите сало и нарежьте его тонкими пластами. Затем обверните ими мясо со всех сторон.
Turn the oven on to 180°C. Place the meat wrapped in layers of lard into the baking sleeve and bake for 3 hours. Once ready, remove from the oven and let sit.
Включите духовку на 180 °C . В рукав для запекания засуньте мясо, завернутое в пласты сала и, поставьте запекать на 3 часа. После того, как будет готово, достаньте из духовки и дайте настояться.
The dish is best served with vegetables and herbs.
Лучше всего блюдо подавать с овощами и зеленью.