Prepare all the necessary ingredients. Wash the lard. Prepare the container. Prepare salt, seasoning and garlic.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помойте сало. Подготовьте контейнер. Приготовьте соль, приправу и чеснок.
Dry the lard and cut into cubes. Make cross cuts. It is advisable to cut almost to the end if the lard has a skin.
Просушите сало и нарежьте брусочками. Сделайте поперечные разрезы. Желательно разрезать почти до конца, если у сала есть шкура.
Rub the lard cubes with salt and spices. Peel the garlic and cut it into slices. Place the garlic in the slits of the lard.
Натрите брусочки сала солью и специями. Очистите чеснок и нарежьте его дольками. Положите чеснок в прорези сала.
Place the lard in a container and refrigerate for 3 days. Make sure that each piece is covered in spices so that it is properly marinated.
Положите сало в контейнер и отправьте в холодильник на 3 дня. Следите, чтобы каждый кусочек был в специях, чтобы оно качественно промариновалось.
The dish is best served in slices with the addition of garlic cloves.
Лучше всего блюдо подавать нарезанными ломтиками с добавлением зубчиков чеснока.