Prepare all the necessary ingredients. Prepare a saucepan, a garlic press, a grater and a special rope. Wash the carrots. Prepare lard, ham, garlic, salt and all spices.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Приготовьте кастрюлю, чеснокадавку, терку и специальную веревочку. Помойте морковь. Подготовьте сало, ветчину, чеснок, соль и все специи.
Peel the garlic and press 2 cloves through a garlic press. Peel the carrots and grate them. Take the ham and cut it into slices.
Очистите чеснок и продавите 2 зубчика через чеснокадавку. Почистите морковь и натрите ее на терке. Возьмите ветчину и порежьте ее ломтиками.
Unwrap the lard. Sprinkle lard with grated carrots, paprika, a mixture of dried herbs, pepper, salt and garlic.
Разверните сало. Посыпьте сало тертой морковью, паприкой, смесью сухих трав, перцем, солью и чесноком.
Place the chopped ham on the lard and roll everything into a roll. Tie the entire roll with a special rope.
Выложите на сало порезанную ветчину и сверните все в рулет. Весь рулет завяжите специальной веревочкой.
Pour water into a saucepan and bring to a boil. Then place the roll in boiling water and cook for 4 hours. Once the roll is ready, take it out and leave to cool. Then place the dish in the refrigerator for 1 hour.
Залейте в кастрюлю воду и поставьте на огонь до кипения. Потом закиньте рулет в кипящую воду и варите 4 часа. После того, как рулет будет готов, достаньте его и оставьте остудиться. После поставьте блюдо в холодильник на 1 час.
It is best to serve the roll cut into circles with the addition of greens. This will make the dish look much more elegant.
Лучше всего рулет подавать в разрезанном на кружочки виде с добавлением зелени. Так блюдо будет выглядеть намного изящнее.