Prepare all ingredients. Take meat, rice, onions, carrots in equal quantities. Rinse the rice in boiled water. Cut the lard into large slices. Cut the onion into half rings and the carrots into strips.
Приготовьте все ингредиенты. Мясо, рис, лук, морковь берите в равных количествах. Промойте рис в кипяченной воде. Нарежьте сало большими ломтиками. Лук нарежьте полукольцами, а морковь — соломкой.
Pour a little vegetable oil into the bottom of the cauldron and heat it up. Add 2 cloves of garlic.
На дно казана налейте немного растительного масла и разогрейте. Добавьте 2 зубчика чеснока.
Remove the fried garlic from the cauldron and add lard (brisket). Fry over high heat, stirring constantly. Then add the onion. Fry everything together and add carrots, sprinkle a little salt.
Достаньте из казана чеснок обжаренный и выложите сало (грудинку). Обжаривайте на сильном огне, помешивая постоянно. Потом добавьте лук. Обжаривайте все вместе и добавьте морковь, посыпьте немного соли.
Add rice. Pour boiling water to cover the rice 2 cm above. Close the cauldron with a lid and cook over low heat until cooked.
Насыпьте рис. Налейте кипятка, чтоб покрывал рис выше на 2 см. Закройте казан крышкой и варите на медленном огне до готовности.
Serve the pilaf hot. To decorate, sprinkle with fresh herbs or garnish with slices of bell pepper.
К столу подавайте плов горячим. Для украшения посыпайте свежей зеленью или украшайте кусочками болгарского перца.