Prepare all ingredients. Remove the skin from the lard.
Подготовьте все ингредиенты. Снимите с сала шкурку.
Peel the onion, cut into cubes and fry lightly until golden brown. Rinse the liver, remove films and veins, chop and add to the fried onion, salt, pepper, stir and simmer for 10 minutes under a closed lid (until ready).
Лук почистите, порежьте кубиками и обжарьте слегка, до золотистого цвета. Печень промойте, освободите от пленок, прожилок, нарежьте и добавьте в обжаренный лук, посолите, поперчите, перемешайте и тушите 10 минут под закрытой крышкой (до готовности).
Peel the carrots, chop them, fry until soft and divide into 2 parts. Combine the liver with part of the carrots and twist through a meat grinder (or blender) until the mass becomes homogeneous. Then add the butter and mix thoroughly.
Морковь почистите, нашинкуйте, обжарьте до мягкости и разделите на 2 части. Соедините печень с частью моркови и перекрутите через мясорубку (или блендер) так, чтобы масса стала однородной. Затем положите сливочное масло, тщательно перемешайте.
Place the liver mass on cling film and smooth it out. Place the second part of the fried carrots, grated cheese and finely chopped herbs on the surface.
Печеночную массу выложите на пищевую пленку и разровняйте. На поверхность выложите вторую часть обжаренной моркови, тертый сырок и мелко нарезанную зелень.
Roll it all up and put it in the refrigerator for 3-4 hours.
Все это сверните в рулет и положите в холодильник на 3-4 часа.
Cut into portions and garnish with herbs.
Нарезайте порционными кружочками, украшайте зеленью.