Preheat the oven to 220⁰C. Wash the chicken breast, peppers and lemon and dry with a paper towel. Measure out the ingredients listed in the recipe.
Разогрейте духовку до 220⁰С. Куриную грудку, перцы и лимон помойте и просушите бумажным полотенцем. Отмерьте ингредиенты, указанные в рецепте.
Remove the stem from the bell pepper. Cut the pepper into quarters.
У болгарского перца удалите плодоножку. Нарежьте перец на четвертинки.
Place the peppers on a wire rack and place in the oven, preheated to 220⁰C, for 15 minutes, until black marks appear on the skin.
Выложите перец на решетку, отправьте в духовку, заранее разогретую до 220⁰С, на 15 минут, пока на кожице не появятся черные подпалины.
Meanwhile, place the chicken breast in a deep bowl, add salt, curry and pepper to taste.
Тем временем в глубокую миску выложите куриную грудку, добавьте соль, карри и перец по вкусу.
Mix the breast with the spices and leave to marinate for 15 minutes.
Перемешайте грудку со специями и оставьте мариноваться на 15 минут.
Remove the pepper from the oven, let cool slightly, then cut into small pieces and place in a deep bowl. Salt and pepper to taste.
Перец достаньте из духовки, дайте немного остыть, а затем нарежьте на небольшие кусочки и переложите в глубокую миску. Посолите, поперчите по вкусу.
Line a baking sheet with parchment and place the breast in the center.
Противень выстелите пергаментом и в центр выложите грудку.
Place peppers, olives and lemon wedges on top of the chicken.
На курицу выложите перцы, оливки и дольки лимона.
Roll the sheet on both sides into a candy shape and place in the oven for 25 minutes.
Сверните лист с обеих сторон в виде конфетки и отправьте в духовку на 25 минут.
Serve the finished breast directly in the envelope, garnished with finely chopped fresh herbs.
Готовую грудку подавайте прямо в конверте, украсив мелко нарубленной свежей зеленью.
Garnish the plate with lemon wedges and a handful of sunflower seeds.
Украсьте тарелку дольками лимона и горстью подсолнечных семечек.