Grate the cheese on a fine grater. Rinse the greens. Peel the garlic. Rinse the fillets and dry with paper towels.
Натрите сыр на мелкой терке. Промойте зелень. Очистите чеснок.Филе промойте и высушите бумажными полотенцами.
Finely chop the parsley. Pass the garlic through a press. Prepare a bowl. Add cheese, garlic and parsley to it.
Нарежьте мелко петрушку. Чеснок пропустите через пресс. Приготовьте миску. Добавьте в нее сыр, чеснок и петрушку.
Cut the fillet into two parts and beat with a kitchen hammer. Place the filling on the edge of each piece. Salt and pepper to taste. Roll everything into rolls. Prepare the form. Grease it with oil and place the rolls on it. Turn on the oven to preheat to 180°C. Place the pan with the rolls in the oven for 35 minutes.
Разрежьте филе на две части, отбейте кухонным молотком. На край каждого кусочка выложите начинку. Посолите и поперчите по вкусу. Сверните все в рулетики. Приготовьте форму. Смажьте ее маслом и выложите на нее рулеты. Включите духовку для разогрева до 180 °C. Поставьте запекать форму с рулетиками на 35 минут в духовку.
You can serve the rolls with mashed potatoes, fresh vegetables, and homemade pickles.
Подавайте рулетики можно с картофельным пюре, свежими овощами, домашними разносолами.