Wash the champignons and peel them. Cut off the stem. Finely chop the garlic. Remove the butter from the refrigerator until it is at room temperature. Grate the cheese on a fine grater.
Промойте шампиньоны и очистите их от кожуры. Отрежьте плодоножку. Мелко нарежьте чеснок. Достаньте масло из холодильника, чтобы оно было комнатной температуры. Натрите сыр на мелкой терке.
Finely chop the mushroom stems. Mix them with garlic, cheese and butter. Add cream to them. Stuff each champignon cap with the filling and sprinkle with grated cheese on top.
Нарежьте мелко грибные плодоножки. Смешайте их с чесноком, сыром и сливочным маслом. Добавьте к ним сливки. Каждую шляпку шампиньона нафаршируйте начинкой и сверху посыпьте натертым сыром.
Divide the bacon into strips, wrap each mushroom with a strip of bacon. Prepare a baking dish. Place bacon wrapped mushrooms in it. Preheat the oven to 200°C. Place the pan in the oven for 20 minutes.
Бекон разделите на полоски, оберните каждый гриб полоской бекона. Приготовьте форму для запекания. Положите в нее грибы в беконе. Разогрейте духовку до 200°С . Отправьте в духовку форму на 20 минут.
Remove the finished dish from the oven and sprinkle with finely chopped dill and serve hot.
Готовое блюдо достаньте из духовки и посыпьте мелко нарезанный укроп, подайте к столу горячим.