Cut the pork into equal size pieces.
Нарежьте свинину на пласты одинакового размера.
Season the sliced pork with salt and pepper to taste. Then wrap strips of bacon around each piece. Pinch the bacon around the edges.
Посолите и поперчите по вкусу нарезанную свинину. Затем оберните полосками бекона каждый кусок. Бекон защипните по краям.
Preheat the oven to 200°C. Prepare a baking sheet. Cover it with foil. Place the bacon-wrapped pork on a baking sheet and place in the oven for 40 minutes.
Разогрейте духовку до 200° С. Приготовьте противень. Застелите его фольгой. Поставьте свинину в беконе на противень и отправьте на 40 минут в духовку.
Serve the dish with a side dish of buckwheat porridge, garnish with herbs and fresh tomatoes.
Подавайте блюдо с гарниром в виде гречневой каши, украсьте зеленью и свежими помидорами.