Prepare all the products on the list. Peel and wash the onion and garlic. Clean the lard, wash and dry.
Приготовьте все продукты по списку. Лук и чеснок очистите и помойте. Сало зачистите обмойте и обсушите.
Cut the lard and onion into strips. Combine lard, onion and finely chopped garlic. Season and stir.
Сало и лук нарежьте соломкой. Соедините сало, лук и мелко нарезанный чеснок. Приперчите и перемешайте.
Pour wine vinegar into the chopped lard, onion and garlic, add chopped dill and mix everything. Place in the refrigerator to marinate for 30 minutes. If you don't have time to wait, you can serve immediately.
К нарезанным салу, луку и чесноку влейте винный уксус, всыпьте нарезанный укроп и все перемешайте. Отправьте в холодильник на 30 минут мариноваться. Если нет времени ждать, можно подавать сразу.
Place the lard and onions in a salad bowl. Serve it with black bread. Garnish with sliced sweet pepper. Place tomato slices.
Сало с луком выложите в салатницу. Подайте к нему черный хлеб. Украсьте нарезкой сладкого перца. Уложите дольки помидор.