Peel the skin from the lard, wash it and dry it. Peel and wash the carrots and garlic.
Зачистите у сала кожу, обмойте ее и обсушите. Морковь и чеснок очистите и помойте.
Make slanting cuts in the lard pulp. Salt, pepper, rub with garlic. Cut the carrots into thin slices and insert them into the cuts.
На мякоти сала сделайте косые надрезы. Посолите, поперчите, натрите чесноком. Морковь нарежьте тонкими брусочками и вложите их в надрезы.
Place salted and peppered minced meat on one half of the lard sheet and roll the lard into a roll. Tie tightly with twine. Place in a baking bag and cook in a pan of water over low heat for 3.5 hours. Remove from container and cool.
На одну половину полотна сала выложите присоленный и приперченный фарш и сверните сало в рулет. Свяжите плотно шпагатом. Поместите в рукав для запекания и отправьте вариться в кастрюлю с водой на медленном огне в течение 3,5 часа. Извлеките из емкости и охладите.
Serve the roll cut into portions. Garnish them with dill. Serve garlic and fresh vegetables.
Рулет подавайте нарезанным на порционные куски. Украсьте их зеленью укропа. Подайте чеснок и свежие овощи.