Prepare all the necessary ingredients. Prepare a cauldron and cling film. Rinse the brisket. Prepare onion skins, salt, sugar, bay leaf, garlic, peppercorns and spices.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Приготовьте казан и пищевую пленку. Промойте грудинку. Подготовьте луковую шелуху, соль, сахар, лавровый лист, чеснок, перец горошком и специи.
Take a cauldron and add onion peels, salt, sugar, bay leaf and peppercorns. Fill everything with water and put on fire until it boils.
Возьмите казан и добавьте в него луковую шелуху, соль, сахар, лавровый лист и перец горошком. Залейте все водой и поставьте на огонь до кипения.
Add the brisket to the boiling brine, reduce heat and simmer for another 30 minutes. Once it boils, turn off the heat and leave to cool for several hours.
Добавьте грудинку в кипящий рассол, уменьшите огонь и кипятите еще 30 минут. После того, как докипит, отключите огонь и оставьте остывать на несколько часов.
After the brisket and brine have cooled, remove it and spread each piece with garlic and spices.
После того, как грудинка с рассолом остыла, достаньте ее, и каждый кусочек намажьте чесноком и специями.
Wrap the marinated brisket pieces in cling film and refrigerate for 6 hours.
Заверните промаринованные кусочки грудинки в пищевую пленку и поставьте в холодильник на 6 часов.
It is best to serve the brisket sliced. You can also supplement the dish with herbs and two cloves of garlic.
Лучше всего подавать грудинку в нарезанном на ломтики виде. Также можно дополнить блюдо зеленью и двумя зубчиками чеснока.