Prepare all the necessary ingredients. Rinse the lard and dill. Prepare garlic, adjika, salt and pepper. Also prepare a garlic press and cling film.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Промойте сало и укроп. Подготовьте чеснок, аджику, соль и перец. Также приготовьте чеснокадавку и пищевую пленку.
Finely chop the dill. Peel the garlic and separate it into cloves. Take 4 cloves and press them through a garlic press.
Нарежьте мелко зелень укропа. Очистите чеснок и разделите его на зубчики. Возьмите 4 зубчика и продавите их через чеснокадавку.
We cut the lard on one side and the other so that we get an accordion. Marinate in salt and pepper. Place dill and garlic in the slot on one side, and place adjika on the other side.
Сало разрезаем с одной стороны и с другой стороны так, чтобы получилась гармошка. Маринуем в соли и перце. В прорези с одной стороны поставьте укроп с чесноком, а с другой стороны поставьте аджику.
Wrap the lard in cling film and refrigerate for 2 days. When time has passed, additionally place the dish in the freezer. This way the lard will be cut better. And then you can serve it on the table.
Заверните сало в пищевую пленку и поставьте в холодильник на 2 дня. Когда время пройдет, дополнительно поставьте блюдо в морозилку. Так сало будет лучше резаться. И потом можно подавать на стол.
It is best to serve the dish cut into thin pieces. You can also decorate the dish by adding pieces of red pepper and herbs. This way the dish will look beautiful, tender and very appetizing.
Лучше всего подавать блюдо в разрезанном на тонкие кусочки виде. Также можно украсить блюдо добавлением кусочков красного перца и зелени. Так блюдо будет выглядеть красиво, нежно и очень аппетитно.