Wash the lard, peel the skin, and dry it. Peel and dry the onion and garlic. Prepare all the spices and herbs.
Сало помойте, зачистите кожицу, подсушите. Лук и чеснок очистите и обсушите. Приготовьте все специи и пряности.
Chop the onion and garlic. Add spices, mustard, salt, sugar to them. Rub the lard with them and marinate in the refrigerator for 12 hours.
Лук и чеснок измельчите. Добавьте к ним специи, горчицу, соль, сахар. Натрите ими сало и отправьте в холодильник на 12 часов мариноваться.
Place the lard in a baking sleeve and place in the oven. Bake for 40 minutes at 200 degrees. Remove from the oven and let cool for 120 minutes.
Выложите сало в рукав для запекания отправьте в духовку. Запекайте 40 минут при температуре 200 градусов. Извлеките его из духовки и дайте остыть в течение 120 минут.
Cut the lard from the sleeve into neat strips and place beautifully on a dish. Serve brown bread and chopped tomato. Sprinkle the lard with chopped dill.
Сало из рукава нарежьте аккуратными полосками и красиво выложите на блюдо. Подайте черных хлеб, нарезанный помидор. Посыпьте сало рубленым укропом.