Weigh the products according to the norm. Wash and dry the lard. Wash the onion skins. Peel and wash the garlic.
Отвесьте по норме продукты. Сало обмойте и обсушите. Луковую шелуху помойте. Чеснок очистите и помойте.
Boil the water. Place onion skins, bay leaves, salt, peppercorns into it, and let it boil.
Вскипятите воду. Опустите в нее луковую шелуху, лавровый лист, соль, перец горошком, дайте закипеть.
Place lard in boiling brine and boil it for 40-45 minutes. During this time it will acquire a golden color. Then remove it from the pan and cool. Rub with spices and finely grated garlic. Let soak for 60 minutes.
Положите в кипящий рассол сало и проварите его 40-45 минут. За это время оно приобретет золотистый цвет. Затем извлеките его из кастрюли, остудите. Натрите специями и тертым на мелкой терке чесноком. Дайте пропитаться 60 минут.
Cut the lard into beautiful strips and place on a plate. Serve it with sauce to taste. Garnish with sprigs of dill or parsley.
Нарежьте сало красивыми полосками и выложите на тарелке. Подайте к нему соус по вкусу. Украсьте веточками укропа или петрушки.