Prepare the entire set of spices and products. Set out the dishes in which you will marinate the lard. Clean the undercut (breast), wash and dry. Peel and wash the onions and garlic.
Приготовьте весь набор специй и продукты. Выставьте посуду, в которой будете мариновать сало. Подчеревок (грудинку) зачистите, помойте и обсушите. Луч и чеснок очистите и помойте.
Chop the onion and garlic. Grind them with salt and sugar into a homogeneous paste. Add mustard and spices.
Измельчите лук и чеснок. Перетрите их с солью и сахаром в однородную кашицу. Добавьте горчицу и специи.
Rub the resulting gruel onto the undercuts and leave to marinate for 12 hours. Then place it in a sleeve and bake in the oven at 200 degrees for 35-40 minutes.
Получившейся кашицей натрите подчеревок и оставьте мариноваться на 12 часов. Затем поместите его в рукав и запеките в духовке при 200 градусах 35-40 минут.
Cut the baked undercut into portions. Serve on a platter with garlic and sauce to taste. Garnish with herbs and slice vegetables.
Нарежьте запеченный подчеревок на порционные куски. Подайте на блюде с чесноком, соусом по вкусу. Украсьте зеленью и сделайте нарезку овощей.