Prepare all the products according to the suggested list. Set out the container in which the marinade will be cooked. Prepare a container in which you will marinate the lard.
Приготовьте все продукты по предлагаемому списку. Выставьте посуду, в которой будет вариться маринад. Приготовьте емкость, в которой будете мариновать сало.
Cut the lard into portions. Prepare the brine. To do this, add a mixture of peppers, bay leaves, and salt into the water. Boil and let it cool.
Нарежьте сало на порционные кусочки. Приготовьте рассол. Для этого в воду всыпьте смеси перцев, лавровый лист, соль. Вскипятите и дайте ему остыть.
Cut the garlic into slices. Place a layer of lard in a separate pan and garlic slices on top. Fill everything with brine and put it under pressure in the refrigerator for three days.
Чеснок нарежьте пластинками. В отдельную кастрюлю выложите слой сала, сверху — пластинки чеснока. Залейте все рассолом и поставьте под гнет в холодильник на трое суток.
Cut the lard into pieces and serve. Place fresh garlic cloves and fresh or pickled vegetables on the plate. Decorate with greens.
Нарежьте сало на кусочки и подайте на стол. Положите на тарелку зубчики свежего чеснока, свежие или маринованные овощи. Украсьте зеленью.