Prepare all the ingredients. Wash the pepper and remove seeds. Wash and dry the tomato and onion.
Приготовьте все продукты. Перец помойте и очистите от семян. Помидор и лук помойте и обсушите.
Melt butter in a frying pan. Beat in the eggs. Salt and pepper to taste.
Растопите на сковороде сливочное масло. Вбейте яйца. Посолите и поперчите по вкусу.
Fry over medium heat until desired doneness. Turn off the heat, cover with a lid and keep the scrambled eggs under it for 5-7 minutes.
Обжаривайте на среднем огне до желаемой степени готовности. Выключите огонь, накройте крышкой и подержите под ней яичницу 5-7 минут.
Place the fried egg on a plate. Place cherry tomatoes cut in half and strips of sweet bell pepper on it. Garnish with sprigs of greenery to your liking.
Выложите глазунью на тарелку. Разложите по ней помидоры черри, разрезанные пополам и полоски сладкого болгарского перца. Украсьте веточками зелени по вашему вкусу.