Inspect the fish for bones. Measure all products according to the required weight. Place a pan of water on the fire to boil pink salmon.
Осмотрите рыбу на наличие костей. Отмерьте все продукты по нужному весу. Поставьте на огонь кастрюлю с водой для отваривания горбуши.
Boil pink salmon fillet in salted water with spices. Remove the fish from the pan and cut into small pieces while hot.
Отварите филе горбуши в подсоленной воде со специями. Извлеките рыбу из кастрюли и в горячем виде нарежьте на небольшие кусочки.
Wrap each piece with thin slices of bacon. Roll them up lightly and refrigerate.
Каждый кусочек обмотайте тонкими ломтиками бекона. Сверните их слегка и отправьте в холод.
Serve pink salmon in bacon on a narrow elongated plate. Add fresh or pickled vegetables and salad. Garnish with parsley or basil.
Горбушу в беконе подайте на узкой удлиненной тарелке. Положите свежие или маринованные овощи, салат. Украсьте зеленью петрушки или базилика.