Trim the chicken from unnecessary tissue and fat, wash and dry lightly. Wash and dry the greens and oranges as well. Peel the orange.
Цыпленка зачистите от ненужных тканей и жира, помойте и слегка обсушите. Зелень и апельсины также помойте и обсушите. Апельсин очистите от кожуры.
Lay strips of bacon overlapping each other on the table surface. On top of it are orange slices. Brush the chicken with hot mustard, place the orange peels inside, and tie the legs. Place the chicken on the bacon and orange.
Разложите на поверхности стола полоски бекона внахлест. Сверху на него — кружочки апельсина. Смажьте цыпленка острой горчицей, корки апельсина положите внутрь, ножки свяжите. Уложите цыпленка на бекон с апельсином.
Wrap the carcass in bacon so that the orange is between the chicken and the bacon. Place wrapped chicken on a rack set on a baking sheet. Bake in the oven at 200 degrees for about 50 minutes. After 30 minutes, remove the bacon and orange slices to a plate so they don’t burn, and continue baking the chicken.
Оберните тушку беконом, чтобы апельсин оказался между цыпленком и беконом. Выложите завернутого цыпленка на решетку, установленную на противень. Запекайте в духовке при температуре 200 градусов около 50 минут. Через 30 минут уберите бекон и кружки апельсинов в тарелку, чтоб не пригорели, а цыпленка продолжайте запекать.
Carefully cut the chicken into portions. Place orange slices on a plate and place sliced gherkins on each. Top with pieces of meat and rolled bacon. Decorate the dish with herbs.
Аккуратно разделайте цыпленка на порционные куски. Уложите на блюдо кружочки апельсина, на каждый положите нарезанные корнишоны. Сверху положите куски мяса и свернутый бекон. Украсьте блюдо зеленью.