Prepare all the ingredients. Wash and dry the tomatoes. Peel and wash the onion.
Приготовьте все продукты. Помидоры помойте и обсушите. Лук очистите и помойте.
Cut the onion into half rings, tomatoes and sausage into slices. Place a frying pan with oil on the stove and fry one by one. First - onions, then - sausage, last - tomatoes.
Нарежьте лук полукольцами, помидоры и колбасу — ломтиками. Поставьте на плиту сковороду с маслом и по очереди выкладывайте обжаривать. Сначала — лук, затем — колбасу, последними — помидоры.
Beat one egg at a time into the pan. Tear the cheese into pieces and place on the fried egg. Season with salt and pepper. Keep on fire for 1 minute, then turn off and cover briefly with a lid.
Вбивайте на сковороду по одному яйцу. Сыр нарвите кусочками и положите на глазунью. Посолите и поперчите. Подержите на огне 1 минуту, затем выключите и прикройте ненадолго крышкой.
Serve the fried eggs hot. When serving, sprinkle it with herbs. Serve tea too.
Подавайте глазунью горячей. При подаче посыпьте ее зеленью. Подайте также чай.