List all products by weight and volume. Wash and dry the tomatoes. Make round lavash pieces to fit your frying pan.
Выставьте все продукты по весу и объему. Помидоры помойте и обсушите. Сделайте заготовки из лаваша круглой формы по размеру вашей сковороды.
Break the eggs into a bowl, add salt and sprinkle with pepper. Whisk to obtain a homogeneous mixture. Pour half the egg mixture into the pan with the oil.
Разбейте в плошку яйца, подсолите, посыпьте перцем. Разболтайте венчиком, чтобы получилась однородная смесь. Вылейте половину яичной смеси в сковороду с маслом.
Place the pita bread on a plate its diameter. Press the plate with the pita bread into the frying pan and quickly turn the pan over so that the egg pancake is on the pita bread.
Положите лаваш на тарелку его диаметра. Тарелку с лавашем прижмите к сковороде и быстро переверните сковороду так, чтобы яичный блинчик оказался на лаваше.
Pour the second half of the egg mixture into the pan. Place an egg pancake with lavash on it. Sprinkle with grated cheese, place tomatoes, cut into slices, and small pieces of butter. Heat for a minute and remove from the pan.
В сковороду вылейте вторую часть яичной смеси. На нее уложите яичный блинчик с лавашем. Посыпьте тертым сыром, выложите помидоры, порезанные кружочками, маленькие кусочки сливочного масла. Прогрейте минутку и снимите со сковороды.
Serve the scrambled eggs with one edge wrapped nicely. Garnish with herbs and vegetables.
Подавайте яичницу, красиво завернув один ее край. Украсьте зеленью и овощами.