Prepare the food. Free the sausages from the film. Wash and dry the dill greens.
Приготовьте продукты. Сосиски освободите от пленки. Зелень укропа помойте и обсушите.
Cut the sausage lengthwise, but not all the way through. Form it into a heart shape and secure with a toothpick.
Разрежьте сосиску вдоль, но не до конца. Сформируйте из нее фигуру в виде сердца и закрепите зубочисткой.
Place the sausage “heart” into the frying pan. Lightly fry on one side and turn over to the other. Break an egg into the middle. Season with salt and pepper and fry.
Отправьте «сердце» из сосиски на сковороду. Слегка обжарьте с одной стороны и переверните на другую. В середину разбейте яйцо. Посолите и поперчите, поджарьте.
Place the sausage hearts and eggs on a plate. Sprinkle with chopped herbs. Serve fresh vegetables, toast and tea.
Сердечки из сосисок и яйца уложите на тарелку. Присыпьте нарезанной зеленью. Подайте свежие овощи, тосты и чай.