Prepare the necessary ingredients. Prepare the fish, wash the tomatoes, cucumbers and herbs. Prepare avocado, lemon, olive oil and spices.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Подготовьте рыбу, помойте помидоры, огурцы и зелень. Приготовьте авокадо, лимон, оливковое масло и специи.
Take the fish and use a fork to shred it into small pieces. Cut the tomatoes into small cubes. Cut the cucumbers into 4 parts and cut into small squares.
Возьмите рыбу и разделите ее вилкой на небольшие кусочки. Нарежьте помидоры на небольшие кубики. Разрежьте огурцы на 4 части и нарежьте мелкими квадратиками.
Wash and dry the lettuce leaves. Wash the avocado and cut in half. Remove the pit and peel the avocado. Cut the remaining pulp into long thin strips. Combine already diced tomatoes and cucumbers with avocado slices. Add spices.
Помойте и обсушите листья салата. Помойте авокадо и разрежьте пополам. Удалите косточку и очистите авокадо от кожуры. Оставшуюся мякоть нарежьте длинными тонкими полосками. Объедините уже нарезанные кубиками помидоры и огурцы с кусочками авокадо. Добавьте специи.
Place the resulting mixture on a plate. Cut the lemon into two parts and squeeze the juice from one half of the lemon. Drizzle with olive oil. Place fish pieces on top.
Выложите полученную массу на тарелку. Разрежьте лимон на две части и выдавите сок с одной половинки лимона. Полейте оливковым маслом. Сверху разложите кусочки рыбы.
It is best to serve the dish with herbs or you can add pieces of cheese. The cheese will be aesthetically combined with the dish.
Лучше всего подавать блюдо с зеленью или можно добавить кусочки сыра. Сыр будет эстетично сочетаться вместе с блюдом.