Prepare the required set of products. Wash and dry the tomato. Wash and dry the onion greens.
Приготовьте требуемый набор продуктов. Помидор помойте и обсушите. Помойте и обсушите зелень лука.
Cut the tomato into circles. Baked pork and loaf slices - into rectangles. Green onions - finely chopped.
Помидор нарежьте на кружочки. Буженину и ломти батона — на прямоугольники. Зеленый лук — мелко.
Heat a frying pan and grease it with butter. Place pieces of boiled pork, tomato and loaf.
Разогрейте сковороду и смажьте ее сливочным маслом. Выложите кусочки буженины, помидора и батона.
When the slices of loaf and boiled pork are browned and the tomato becomes soft, carefully break the quail eggs on top so as not to damage the yolks. Fry until they are ready.
Когда подрумянятся ломтики батона и буженины, а помидор станет мягким, сверху аккуратно, чтобы не повредить желтки, разбейте перепелиные яйца. Жарьте до их готовности.
Place the fried egg on a plate. Top with chopped green onions. Garnish with sliced sweet peppers or cucumbers.
Выложите глазунью на тарелку. Сверху посыпьте нарезанным зеленым луком. Украсьте нарезкой из сладкого перца или огурцов.