Peel and wash the potatoes. Peel and wash the onion. Wash and dry the tomato.
Картофель очистите и помойте. Лук очистите и помойте. Помидор помойте и обсушите.
Cut the potatoes into small cubes. In a frying pan in vegetable oil, fry it until golden brown, stirring, 4-5 minutes. Cut the onion into small cubes and add it to the potatoes, stir and fry for 2-3 minutes.
Картофель нарежьте небольшими кубиками. В сковороде на растительном масле обжарьте его до золотистой корочки, помешивая, 4-5 минут. Лук нарежьте мелкими кубиками и добавьте его к картофелю, перемешайте и обжаривайте 2-3 минуты.
Place the chopped tomatoes in the pan with the potatoes. Season the contents of the pan with salt and pepper.
Отправьте в сковороду с картофелем нарезанные помидоры. Содержимое сковороды посолите и поперчите.
Crack eggs on top of vegetables. Cover with a lid and fry over low heat for 7-8 minutes.
Вбейте сверху овощей яйца. Накройте крышкой и жарьте на медленном огне 7-8 минут.
Place the fried egg with potatoes and vegetables on a plate. Sprinkle chopped herbs on top. Serve a salad or a beautiful selection of vegetables.
Глазунью с картофелем и овощами выложите на тарелку. Сверху посыпьте рубленной зеленью. Подайте салат или красивую нарезку из овощей.