Wash and dry the mushrooms. Peel and wash the onion. Wash the tomato. Measure the rest of the products according to the list.
Грибы помойте и обсушите. Лук очистите и помойте. Помойте помидор. Остальные продукты отмеряйте по списку.
Cut the onion into small cubes and sauté in a frying pan with oil. Add chopped mushrooms to the onions. When the excess liquid has evaporated from them, add the tomatoes, cut into slices, into the frying pan and add salt.
Нарежьте лук мелким кубиком и пассируйте на сковороде с маслом. Добавьте к луку нарезанные грибы. Когда от них испарится лишняя жидкость, отправьте в сковороду помидоры, нарезанные ломтиками, и посолите.
Simmer the contents of the frying pan. Add a handful of vermicelli to it, stir and beat in the eggs. Pepper and cover with a lid until the dish is ready.
Содержимое сковороды потушите. Добавьте к нему горстку вермишели, перемешайте и вбейте яйца. Поперчите, накройте крышкой, чтобы блюдо дошло до готовности.
Place the vermicelli on a plate so that the fried egg is on top. Place red pepper slices in a circle. Sprinkle with chopped herbs.
Выложите вермишель на блюдо так, чтобы яичница была сверху. По кругу положите бруски красного перца. Присыпьте рубленой зеленью.