Inspect the fish for bones. Wash the pepper and remove seeds. Wash the lemon.
Осмотрите рыбу на наличие костей. Перец помойте и очистите от семян. Помойте лимон.
Cut the trout into cubes and place in a bowl, add lemon juice, oil, salt and pepper, stir. Marinate for 120 minutes.
Форель нарежьте кубиками и сложите в миску, добавьте лимонный сок, масло, соль и перец, перемешайте. Маринуйте 120 минут.
Cut the pepper into pieces about 3 cm. Cut the cheese into 8 parts and place in the freezer for 120 minutes. After that, remove it from the chamber and wrap each piece with bacon.
Перец нарежьте кусками около 3 см. Сыр разрежьте на 8 частей и отправьте в морозилку на 120 минут. После этого извлеките его из камеры и каждый кусочек оберните беконом.
Place pepper, trout, bacon and cheese, and pepper again on skewers. Place the skewers in the freezer for 15 minutes, and then cook the skewers on the grill for no more than 15 minutes.
Насадите на шпажки по очереди перец, форель, бекон с сыром и снова перец. Уберите шпажки на 15 минут в морозилку, а затем готовьте шашлычки на решетке не более 15 минут.
Serve skewers on lettuce leaves. Cut the tomatoes into slices. Place pieces of cheese. Garnish with parsley and olives.
Подайте шашлычки на листьях салатной зелени. Нарежьте дольками помидоры. Положите кусочки сыра. Украсьте зеленью петрушки, маслинами.