Inspect the fish for bones. Wash the pepper and remove seeds. Peel and wash the onion. Wash the orange.
Осмотрите рыбу на наличие костей. Перец помойте и очистите от семян. Лук очистите и помойте. Апельсин помойте.
Make the marinade. Mix the juice of one orange, soy sauce, paprika and mix well. Cut the fish and onion into pieces and immerse in the marinade for 10-15 minutes.
Сделайте маринад. Смешайте сок одного апельсина, соевый соус, паприку и хорошо перемешайте. Рыбу и лук нарежьте кусками и погрузите в маринад на 10-15 минут.
Place the marinated fish on wooden skewers, alternating with bacon and sliced pepper. Place the kebabs in a baking sleeve and place in an oven preheated to 190 degrees. After 20 minutes, open the sleeve and bake for another 10 minutes until the fish is browned.
Промаринованную рыбу насадите на деревянные шпажки, чередуя с беконом и нарезанным брусками перцем. Поместите шашлыки в рукав для запекания и отправьте в разогретую до 190 градусов духовку. Через 20 минут вскройте рукав и отправьте запекаться еще на 10 минут, чтобы рыба подрумянилась.
Serve fish and bacon skewers on a beautiful platter. Garnish it with lemon slices or herbs. Serve a salad of leafy greens and vegetables or mixed vegetables.
Шашлыки из рыбы и бекона подайте на красивом блюде. Украсьте его дольками лимона или зеленью. Подайте салат из листовой зелени и овощей или овощную нарезку.