Weigh and measure the products according to the list. Unpack those that are packed. Place a saucepan of pasta water on the heat.
Отвесьте и отмерьте продукты по списку. Освободите от упаковки те, которые упакованы. Поставьте на огонь кастрюлю с водой для пасты.
Add salt to boiling water and add pasta to cook. Cut the bacon into bars and lightly fry them in olive oil. Pour cream into the pan with the bacon and simmer a little.
Подсолите кипящую воду и отправьте в нее вариться пасту. Бекон нарежьте на бруски и слегка обжарьте их на оливковом масле. Налейте в сковороду к бекону сливки и немного протушите.
Add the finished pasta to the bacon and cream. Simmer everything together for one minute. Grate the Parmesan into the dish and turn off the stove.
Готовую пасту отправьте к бекону и сливкам. Тушите все вместе одну минуту. Натрите в блюдо пармезан и выключите плиту.
Serve pasta with parmesan grated on top and, if desired, yolk. Garnish with arugula leaves or other greens, add vegetables or lemon slices.
Подайте пасту с натертым сверху пармезаном и по желанию — с желтком. Украсьте листьями руколы или другой зелени, положите овощи или дольки лимона.