Prepare all products according to the list and weight. Remove bacon and spaghetti from bags. Place a pot of water on the fire.
Приготовьте все продукты по списку и весу. Освободите из пакетов бекон и спагетти. Поставьте на огонь кастрюлю с водой.
Place spaghetti in boiling water. Cook it until done for the time indicated on the package.
Отправьте в кипящую воду спагетти. Варите ее до готовности то время, которое указано на упаковке.
Cut the bacon into strips. Place it in a heated frying pan. Fry for 2-3 minutes and remove the pan from the heat. Remove the finished pasta from the pan and strain. Transfer to another bowl, add salt and pepper. Place the fried bacon on them and stir.
Бекон нарежьте соломкой. Отправьте его в разогретую сковороду. Обжарьте 2-3 минуты и уберите сковороду с огня. Готовые макароны достаньте из кастрюли, процедите. Переложить в другую посуду, посолите и перчите. Выложите на них обжаренный бекон и перемешайте.
Serve spaghetti with bacon, garnished with sprigs of herbs - parsley, dill or basil. Slice fresh tomatoes, peppers or cucumbers, or serve pickled vegetables.
Спагетти с беконом подайте, украсив веточками зелени — петрушки, укропа или базилика. Сделайте нарезку из свежих помидор, перца или огурцов, или подайте маринованные овощи.