Wash the potatoes very thoroughly as they will be used with the skins on. Dry the tubers. Prepare the remaining ingredients by weight.
Картофель очень тщательно помойте, поскольку он будет использоваться с кожурой. Обсушите клубни. Остальные ингредиенты приготовьте по весу.
Make cuts in the potatoes, but not all the way, so that you get something like an accordion. Cut the bacon into thin strips.
Сделайте в картофеле надрезы, но не до конца, чтобы получилось подобие гармошки. Бекон нарежьте тонкими полосками.
Lightly add salt and pepper to each tuber. Place a piece of bacon in each pocket. Place potatoes and bacon on a parchment-lined baking sheet. Place in the oven for 40-45 minutes and bake at 190 degrees.
Каждый клубень слегка присолите и поперчите. В каждый его кармашек положите по кусочку бекона. Уложите картофель с беконом на противень, застеленный пергаментом. Отправьте в духовку на 40-45 минут и запекайте при температуре 190 градусов.
Serve potatoes and bacon, garnished with sprigs of parsley or dill. Serve it with a vegetable salad or chopped vegetables of your choice.
Картофель с беконом подавайте, украсив веточками петрушки или укропа. Подайте к нему овощной салат или нарезку из овощей по вашему вкусу.