Trim the meat from excess tissue and hymen. Wash and dry the whole piece. Prepare the container in which you will marinate it. Set and cook the remaining spices by weight.
Мясо зачистите от лишних тканей, плевы. Обмойте и обсушите целым куском. Приготовьте посуду, в которой будете его мариновать. Остальные специи выставьте и приготовьте по весу.
Prepare a mixture of salt and dry spices. This amount is enough for 2 kg of meat. Rub the meat with it, place it in a bowl and cover with cling film. Refrigerate for 5-7 days. Turn the meat daily.
Приготовьте смесь из соли и сухих специй. Этого количества хватит на 2 кг мяса. Натрите нею мясо, положите его в миску и затяните пищевой пленкой. Отправьте в холодильнике на 5-7 дней. Мясо ежедневно переворачивайте.
Remove the brisket from the refrigerator, wash and pat dry, and place on a greased baking sheet. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 90 minutes. Check the doneness periodically: if the piece is not too thick, it may bake earlier. Cut the cooled bacon into strips and store as is.
Извлеките грудинку их холодильника, обмойте и обсушите и выложите на смазанный противень. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 90 минут. Периодически проверяйте готовность: если кусок не слишком толстый, он может испечься раньше. Остывший бекон нарежьте полосками и храните в таком виде.
Cut the finished bacon into thin slices. Serve with sandwiches or cold cuts. Garnish with fresh or pickled vegetables.
Готовый бекон нарежьте тонкими слайсами. Подавайте с бутербродами или в мясной нарезке. Украсьте свежими или маринованными овощами.