Sift the flour. Peel the bananas and cut into slices. Preheat the oven to 180°C. Melt the chocolate in a water bath (you can also just grate it).
Просейте муку. Очистите бананы и нарежьте кружочками. Разогрейте духовку до 180 °С. Растопите на водяной бане шоколад (также его можно просто натереть).
Melt the butter until liquid, add sugar and whisk well. Add sour cream and eggs, knead everything well.
Растопите масло до жидкого состояния, добавьте сахар и хорошо взбейте венчиком. Добавьте сметану и яйца, все хорошо замесите.
Add baking powder to the flour and combine the dry ingredients with the liquid base. Add vanilla.
Добавьте к муке разрыхлитель и соедините сухие компоненты с жидкой основой. Положите ванилин.
Divide the dough into 3 parts. Bake each cake for about 20 minutes until done at 180°C. You can check readiness with a toothpick. Cool the cakes.
Разделите тесто на 3 части. Выпекаем каждый корж в течение примерно 20 минут до готовности при температуре 180 °С. Готовность можно проверить зубочисткой. Остудите коржи.
Prepare the cream. Beat butter and condensed milk until fluffy.
Приготовьте крем. Взбейте масло и сгущенное молоко до пышности.
Assemble the cake: lay out the cake layer, apply cream on it, and place bananas on top. Repeat the procedure with all three cake layers. Top the cake with chocolate or sprinkle with grated chocolate chips. Decorate the dessert to your liking.
Соберите торт: выложите корж, нанесите на него крем, а сверху выложите бананы. Повторите процедуру со всеми тремя коржами. Сверху полейте торт шоколадом или посыпьте тертой шоколадной стружкой. Украсьте десерт по своему вкусу.