Remove the butter from the refrigerator in advance to soften it. Remove the pits from the cherries. Preheat oven to 200°C.
Заранее достаньте из холодильника сливочное масло, чтобы оно стало мягким. Извлеките косточки из вишни. Разогрейте духовку до 200 °С.
Knead the dough. Mix all ingredients except flour. Then gradually add flour. The dough will be a little sticky. Put it in a bag and put it in the freezer.
Замесите тесто. Смешайте все ингредиенты кроме муки. Затем постепенно добавляйте муку. Тесто получится немного липким. Положите его в пакет и отправьте в морозилку.
While the dough is chilling, prepare the filling. Mix all ingredients except cherries until smooth.
Пока тесто охлаждается, приготовьте начинку. Все ингредиенты, кроме вишни, перемешайте до однородности.
Cover a mold (preferably silicone or springform) with baking parchment.
Застелите форму (лучше силиконовую или разъемную) пергаментом для выпечки.
Remove the chilled dough from the freezer and shape into a not too thick crust with sides in the pan. Next, fill in the filling and add the cherries. Place in the oven to bake for 35 minutes.
Достаньте охлажденное тесто из морозилки и сформируйте не слишком толстый корж с бортами в форме. Далее залейте начинку и выложите вишню. Отправьте запекаться на 35 минут в духовку.
This pie is ideal for gatherings with friends and family. Pairs perfectly with a cup of aromatic mint tea to warm you up on a gloomy autumn day.
Этот пирог идеален для посиделок в теплом кругу друзей и родных. Отлично сочетается с чашкой ароматного чая с мятой, чтобы согреть вас в хмурый осенний день.